Over Markant

Markant verschijnt in drie aparte edities, elk exclusief gericht op een geselecteerd gebied. Die gebieden zijn: Valkenburg aan de Geul, Eijsden-Margraten en Maastricht-Oost. Markant staat heel dicht bij de lezers en biedt zodoende een ongekend hoge binding met de bewoners.


Markant is een uniek bewaar-magazine, modern van opzet, dat ook later nog eens ingekeken wordt. Met nieuws, informatie, achtergronden, historie en leuke dingen direct uit de omgeving. Van en over verenigingen, stichtingen, personen, winkels en bedrijven. Een aantrekkelijke formule die geheel in kleuren-glansdruk, professioneel vormgegeven gepresenteerd wordt.

Markant verschijnt 11 keer per jaar en wel op de zaterdag die het dichtste bij de eerste van de maand ligt (behalve in augustus). Markant wordt gratis huis-aan-huis bezorgd door een eigen, gemotiveerd team. Exclusief: dus niet samen met kranten, folders of in gesealde reclamepakketten.

Tevens losse verspreiding via vele winkels, horeca, gemeenschapshuizen, VVV, enzovoort. Inclusief de postverzending en dergelijke is de totale oplage van Markant momenteel circa 39.000 exemplaren.

Zowel lezers als verenigingen, winkels, instellingen en bedrijven zijn zeer enthousiast over Markant - we krijgen regelmatig positieve reacties die af en toe in Markant afgedrukt worden of op Facebook terug te zien zijn.


Markant verschijnt sinds november 2009 in Berg en Terblijt, sinds mei 2012 in Valkenburg, sinds februari 2013 in Maastricht-Oost, sinds mei 2014 in Margraten en sinds juni 2015 in Eijsden-Margraten.

Wilt u meer weten over de redactionele mogelijkheden, adverteren, verschijnings- en inleverdata, de bezorging óf wilt u een reeds verschenen uitgave op uw computer, tablet of smartphone bekijken? Maak een keuze uit de menu's hiernaast.Markant is een uitgave van:
Franck den Dulk Communicatie Berg en Terblijt
franck@markantbergenterblijt.nl

Druk- en bindwerk:
Rekafa Venlo -  www.rekafa.nl

Website en onderhoud:
Bastings Webdesign Maastricht
www.bastingswebdesign.nl


Markant - Zuid Limburg